İngiltere Erasmus Staj Öğrenci Vizesi için Gerekli Belgeler Tier5


ingiltere-vizesi-akademiyed

  1. İngiltere’de staj yapacağınız süre boyunca geçerli olacak pasaportunuz. Vize başvuru tarihi itibarıyla en az 6 ay geçerlilik süresi olmalıdır.
  2. Varsa eski pasaportlarınız
  3. Varsa, bugüne kadar almış olduğunuz İngilizce eğitimini gösterir belge ve İngilizce tercümesi
  4. COS belgeniz
  5. İngiltere’deki eğitim, konaklama ve yaşam masraflarını karşılayabileceğinizi gösterir belgeler Size ve/veya anne, baba, eş, kardeş, sponsora ait;
    – Orijinal banka hesap ekstresi veya cüzdanı (en az son üç aylık hesap hareketleri belgelenmeli)
    – Maaş bordroları, işyeri sahibi olanların işyeri ile ilgili evrakların fotokopisi ve İngilizce tercümesi (faaliyet belgesi, vergi levhası, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi)
    – Malvarlığı varsa tapuların, araç varsa ruhsatının fotokopisi
    – Kira geliri varsa kira kontratlarının fotokopisi ve İngilizce tercümesi
  6. Öğrenciliğiniz devam ediyorsa öğrenci belgenizin aslı ve İngilizce tercümesi
  7. Öğrenciliğiniz devam etmiyorsa son diplomanızın veya çıkış belgenizin fotokopisi ve İngilizce tercümesi
  8. Çalışıyorsanız, son 3 aya ait maaş bordronuz, işyerinizden izinli olduğunuzu ve döndüğünüzde işinize devam edebileceğinizi gösterir mektup ve İngilizce tercümesi
  9. 18 yaşın altında olup anne ve baba ile seyahat etmeyen öğrenciler için anne ve babadan alınmış, noter onaylı muvaffakatname ve İngilizce tercümesi
  10. Nüfus Müdürlüğü’nden alınacak Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ve İngilizce tercümesi
  11. Erasmus ofisinden Maintenance Letter
  12. Learning Agreement
  13. Vize ücreti

Hizmetlerimiz

·         Vize formu doldurulması

·         Gerekli evrakların kontrolü

·         Randevu alınması

·         Pasaport takibi