İngiltere Turist Ticari Vizesi için Gerekli Belgeler


  1. ingiltere-vizesi-akademiyedİngiltere’de kalacağınız süre boyunca geçerli olacak pasaportunuz. Vize başvuru tarihi itibarıyla en az 6 ay geçerlilik süresi olmalıdır.
  2. Varsa eski pasaportlarınız
  3. İngiltere’deki konaklama ve yaşam masraflarını karşılayabileceğinizi gösterir belgeler Size ve/veya anne, baba, eş, kardeş, sponsora ait;
    – Orijinal banka hesap ekstresi veya cüzdanı (en az son üç aylık hesap hareketleri belgelenmeli)
    – Maaş bordroları, işyeri sahibi olanların işyeri ile ilgili evrakların fotokopisi ve İngilizce tercümesi (faaliyet belgesi, vergi levhası, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi)
    – Malvarlığı varsa tapuların, araç varsa ruhsatının fotokopisi
    – Kira geliri varsa kira kontratlarının fotokopisi ve İngilizce tercümesi
  4. Öğrenciliğiniz devam ediyorsa öğrenci belgenizin aslı ve İngilizce tercümesi
  5. Çalışıyorsanız, son 3 aya ait maaş bordronuz, işyerinizden izinli olduğunuzu ve döndüğünüzde işinize devam edebileceğinizi gösterir mektup ve İngilizce tercümesi
  6. 18 yaşın altında olup anne ve baba ile seyahat etmeyen öğrenciler için anne ve babadan alınmış, noter onaylı muvaffakatname ve İngilizce tercümesi
  7. Nüfus Müdürlüğü’nden alınacak Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ve İngilizce tercümesi
  8. Vize ücreti

 Hizmetlerimiz

·         Vize formu doldurulması

·         Gerekli evrakların kontrolü

·         Randevu alınması

·         Pasaport takibi