Malta Ticari Vizesi İçin Gerekli Belgeler


malta-vizesi-akademiyed

  • Pasaportun aslı: Seyahat dönüş tarihinden itibaren en az 3 ay geçerli olan ve içinde en az 2 boş sayfası bulunan orijinal pasaport sunulmalıdır Yabancı asıllı vatandaşlar için dönüşten itibaren 3 ay daha geçerli oturum izni kartı gereklidir.
  • Vize Başvuru Formu: Eksiksiz, imzalı, gerçeğe uygun doldurulmuş başvuru formu (E -Mail adresi, cep telefonu ve işyeri telefon numarası ) (Akademiyed tarafından doldurulacaktır)
  • Bir adet fotoğraf: 1 adet yeni çekilmiş renkli biometrik fotoğraf.
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Satın alınmış gidiş dönüş uçak bileti (Rezervasyonlar kabul edilmemektedir)
  • Seyahat Sağlık Sigortası: Seyahat sağlık sigortası dönüşten itibaren 15 gün fazla olacak şekilde yapılmalıdır. Hayat sigortaları, seyahat sağlık sigortası olarak kabul edilmemektedir.
  • Otel Rezervasyonu: Kişinin adı soyadı, hotelin adres ve telefon numarası yer almalıdır
  • Etkinlik/üyelik bilgilerini de içeren Malta kuruluşu tarafından davet mektubu ya da katılım beyanı, daveti imzalayan kişinin kimlik belgesinin kopyası ve kayıt harçlarının (var ise) ödendiğine dair onay belgesi
  • Seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını gösterir belgeler: Son 3 aya ait bankadan imzalı ve kaşeli hesap dökümü güncel ve son 15 gün içinde işlem görmüş olmalıdır. Varsa ticari araç ve tapu ruhsatı sunulabilir
  • İşyerinden izin belgesi: Çalışanlar: şirket kâğıdına yazılmış İşveren mektubu (izin onayı) (sabit iş telefonu ve adresi, imzalayan kişinin ismi ve pozisyonu, göreve başlangıç tarihi, seyahat süresi, çalışanın pozisyonu )
  • SGK giriş bildirgesi ve Son 3 Aylık Maaş Bordroları
  • Sigorta hizmet dökümü: yetişkin başvurusu sahipleri (Çalışan, çalışmayan, iş veren veya emekli) ve sponsor kişiler için zorunlu evraktır. Sigorta hizmet dökümü barkodlu olmalıdır. SGK Müdürlükleri veya e-devlet üzerinden barkodlu olarak temin edilmelidir.
  • Çalışan veya şirket sahipleri : Son 3 ay içerisinde alınan orjinal şirket Ticaret Odası kaydı – Ticaret sicil gazetesinin kopyası – imza sirküleri ve vergi levhası
  • Çiftçi ise: Bağlı olduğu Ziraat Odası tarafından verilmiş Çiftçi Belgesi
  • Vukuatlı Nüfus kayıt örneği
  • Şahsi Dilekçe: Vize başvurunuz ile ilgili açıklama yapmak veya iletmek istediğiniz durumları içeren Türkçe ya da İngilizce yazılmış imza ve tarihli dilekçe.
  • Vize ve servis ücreti